19.9.2010

Sweet sunday ♥



Paita: Muistaakseni H&M
Korsetti: Morticia
Hame: Intian Basaari
Hattu: Varusteleka
Sukkahousut: Joku normikauppa tyyliin Euromarket :D
Viuhka: Urumi

Kuva päivän asusta! Taustalla on erittäin kaunis eteisemme. Kuva on vanha, mutta päätin sen kuitenkin tähän iskeä, sillä minulla oli tänään päällä tismalleen samat vaatteet kuin ko. kuvassa. Rastoja ei minulla enää ole, mikä tietenkin harmittaa hieman. Onneksi tieto tulevasta tukasta lämmittää sydäntäni ja lievittää ikävää. En kerro vielä, millaiset hiukset on tulossa, se on yllätys!
Anygays, olin tyytyväinen tämän päivän lookkiin, vaikka kuva onkin tyhmä. Aina ei jaksa edustaa, eikö vain?

Viikonloppu on ollut hirmu kiva, olin ystäväni Euforian seurassa lauantain ja sunnuntain. Lauantai alkoi vaate-, meikki- ja hiuskriisillä, mutta onnistuin kuitenkin jopa näyttämään edustavalta. Harmi, etten omista kameraa, olisin mielelläni näyttänyt teille muutaman kuvan.
Katseltiin elokuva, Dark Floors, joka oli yllättävän hyvä. En odottanut mitään kovin hyvää elokuvaa, yllätyin positiivisesti. Viihdyttävintä oli kyllä naureskella Effulle, joka säikähti joka kohdassa :D

Myöhemmin illalla suunnistettiin sitten Effun luokse ja katsottiin Matka Maailman Keskipisteeseen 3D:nä. Oli jännä kokemus, tykkäsin kuitenkin. Säikähtelin tässä enemmän kuin Dark Floorsissa. Syytän tästä niitä 3D-laseja.

Tänään tukkakriiseilin vähän lisää. En tykkää yhtään tästä mustasta pehkosta, josta joudun kärsimään vielä hetkisen. Lisäksi mulla on tosi huonokuntoiset hiukset, mikään hoitoaine, shampoo tms. ei auta. Onneksi asu pelasti lookkini, naamakaan ei ole tänään edustavimmillaan, koska rakas eyelinerini on ihan lopussa.

Katsottiin tänäänkin elokuva, Lomaterapiaa. Hölmö komedia, ihan katsomisen arvoinen. Repeiltiin Effun kanssa tälle tosi pahasti! :D




Asiasta rasiaan - tahdon lisää kenkiä. Söpöjä, tyttömäisiä kenkiä. Korkeilla koroilla, kiitos. Ainoa este on raha. Sitä ei ole todellakaan tarpeeksi siihen, että saisin ostettua itselleni kenkiä. Harmi. Yllä olevien lisäksi minulle kelpaisi paremmin kuin hyvin yksi pari VW Lady Dragon LOVE HEART Heels-kenkiä, mieluiten keltaisena.



Niin kauniit, niin ihanat, niin täydelliset. Voi että, rakastaisin noita kenkiä enemmän kuin mitään muuta! Ainakin melkein.

Mutta luulenpa, että taidan lopettaa tämän turhan jaarittelun tähän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti