27.9.2010

Hell-sin-city! ♥

Selvisin Helsingistä elossa! Vietin viime viikonlopun ko. kaupungissa, lähinnä Pikku Huopalahdessa päin liikuin. Oli kivaa, näin ihania ihmisiä. Love u guys ♥
Tottahan toki shoppailin myös, tosin ostin vain yhden vaatteen. Maailman ihanimman neonpinkin tyllihameen Cybershopista, maksoi 18 euroa. Tykkään tästä ihan mielettömästi ;3; Tästä näkyy kyllä tosi pahasti läpi, kuten kuvastakin voi huomata. Ei haittaa menoa, käytän tätä lähinnä toisen hameen kanssa. En ole itse kuvassa, etsin tuon Cybershopin nettisivuilta.



Helsingissä oli kyllä tosi kivaa, vain yksi asia harmitti tosi paljon, nimittäin se, että Infected Mushroom, yksi tämän hetkisistä lempibändeistäni, oli perjantaina keikalla Helsingissä. Minulla olisi ollut rahaa lippuun, olisin päässyt sinne muuten, mutta keikka oli k-18! Välillä on tyhmää olla pieni. No, tulevaisuudessa sitten.

Infected Mushroom-tuskaa lievittää onneksi se, että tämän viikon lauantaina olisi reivit tiedossa, tällä kertaa ikärajattomat.



Luvassa on hillitöntä reivausta klo 19-01, nimittäin silloin on Voema - Big Bang Kulttuuriareena 44:ssä! Mukana mm. Proteus! Oijoi, kyllä kelpaa. Olisin silti mennyt mielelläni katselemaan Infected Mushroomia, mutta minkäs teet kun pentu olen.

Viikonloppuna löysin myös uusia lempibändejä, kokonaiset kaksi kappaletta! Leviathan ja Xasthur ovat nämä uudet ihastukseni. Tykkään mielettömästi, suosittelen kuuntelemaan, jos pidät raskaammasta metallista.
Leviathanilta suosittelen erityisesti kappaletta nimeltä Unfailing Fall Into Naught, se on ehdoton lempibiisini ko. yhtyeeltä.
Kannattaa myös tutustua bändiin nimeltä Nachtblut, jos raskaampi metalli maistuu. Tykkään tosi paljon tästäkin, saksalainen yhtye. Saksan kieli on kaunista.

Loppukevennykseksi Kaikka & The Mystery of Bad Anal Sex!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti