17.9.2010

O hello~

Tylsän perjantai-illan kunniaksi päätin tehdä comebackin. Teurastin edellisen blogini (Rotten Girl, Grotesque Romance, anyone?) ja aloitin uuden. Tällä kertaa lupaan pari asiaa näin alkuun.

1. Kirjoitan vain silloin, kun minulla on oikeasti jotain kirjoitettavaa. Merkinnät eivät siis ole enää "hihiii oli kivvaaa"-tyylisiä, vaan niissä tulee olemaan enemmänkin asiaa.

2. Blogiin tulee enemmän kuvia. Ei, niitä ei tule jokaiseen merkintään, koska en omista kameraa. Tässä siis toinen hyvä syy panostaa tekstiin. Kuka nyt lukisi blogia, jossa ei ole kuvia ja tekstikin on silkkaa paskaa? En minä ainakaan.

3. Kirjoitan tätä enemmän itselleni kuin lukijoilleni. Otan kuitenkin parannusehdotukset huomioon!

Noniin, se niistä blogiin liittyvistä höpinoistä. Voisin vaikkapa puhua itsestäni! Mitä minulle nykyään kuuluu?
Olen tällä hetkellä 15-vuotias akka Kuopiosta. Harrastuksia löytyy enemmän kuin tarpeeksi, silti vapaa-aikaa löytyy - joskus jopa liikaa. Mutta harrastuksia. Kaikista tärkein harrastukseni on musiikki. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, en voisi elää ilman sitä. Erityisesti black metal, hardcore ja jumpstyle maistuvat. Poppiakin tulee kuunneltua, pidän mielettömän paljon esimerkiksi Jeffree Starista sekä Lady Gagasta. Soitan myös selloa ja laulan bändissä, josta kukaan teistä ei ole kuullut. Sanoitan, myös hieman sävellän biisejä.
Rakastan kirjoittamista! Kirjoitan kaikkea, fanfictionia ja runoja eniten. Voi kyllä, olen ficciaddikti. Hevisetäporno iskee, todellakin! Allu/Janne, Kaikka/Antti... Oih. <3 Jotain niin ihanaa ja suloista. Löydätte minut KOPSista nimellä Vomit.

Lisää harrastuksia! Larppaaminen ja roolipelaaminen ovat erityisen lähellä sydäntäni. En ole larpannut pitkään aikaan, 2.10 larppaamme pienellä porukalla, odotan sitä innolla! Pääsen pelaamaan huoraa, joka on narkomaani. Hienoa, todellakin. Roolipelaaminen on myös ihanaa, ei kuitenkaan voita larppaamista. Tällä hetkellä ropettaminen on jäänyt vähemmälle inspiraation puutteesta johtuen. Yritän kovasti saada Vampire Romance Reborn-roolipeliäni julkaisukuntoon. Kyllä se kohta hyvä on. Linkitän myöhemmin tänne, jos joku vaikkapa kiinnostuisikin.
Ja pakko kai se on nyt tunnustaa: Olen pahasti koukussa Popmundoon. () Kesken tylsän koulupäivän saatan miettiä tulevia keikkoja, tunnen suurta syyllisyyttä, jos en pääse pariin päivään pelaamaan. Naurettavaa, tiedän sen, mutta se on karu totuus.

Takaisin harrastusten luetteluun. Tanssiminen on lähellä sydäntäni. Traparaan hyvinkin aktiivisesti, tosin yksin kotona, täällä Kuopiossa ei taida olla muita paraajia. Tai sitten ovat hyvin piiloutuneet. Techparaakin osaan hieman, paraparasta puhumattakaan!
Tahtoisin harrastaa tankotanssia. Ihailen tankotanssijoita todella paljon, tankotanssi on hyvin kaunista, jos sen osaa. Ehkä jonain päivänä minäkin eksyn tankotanssitunnille, mutta ainakaan nyt se ei ole Kuopiossa mahdollista. Harmi.

Se niistä harrastuksista. Mitä muuta voisin itsestäni kertoa? Olen tyyliltäni sekasikiö, erotun massasta, mutta en luokittele itseäni. Rakastan laittautumista! On ihanaa kulkea kaupungilla kauniisti meikanneena, hiukset hienosti, korsettiin ja korkokenkiin pukeutuneena, viimeisen päälle upeana. Turhamaistako? Totta kai!
Korsetit ja korkokengät ovat lähellä sydäntäni, mutta koska olen köyhä, en omista kumpiakaan tarpeeksi. Korsetteja löytyy tasan yksi, korkokenkiä kolme paria. Kyllä niitä vielä lisää ilmestyy, kunhan saan tarpeeksi rahaa.

Mutta se siitä, kysykää jos tahdotte tietää lisää! Jos tahdot tehdä sen täysin anonyyminä, minulta löytyy formspring. , kyselkää mitä vain, vastaan jokaiseen kysymykseen!

Kiitos.
Vomit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti