3.1.2011

2011 ♥



Hyvää vuotta 2011 kaikille lukijoille! ♥ Viime vuosi oli yksi elämäni parhaimmista vuosista, mutta toivottavasti tästä vuodesta tulisi vielä parempi.
Vuoden 2010 top 3-asiat olivat ehdottomasti seuraavat:

1. Tuska 2010! Seura oli mahtavin ja esiintyjät upeita. Tuo viikko oli yksi elämäni parhaimmista. Välillä iskee ikävä ja tahtoisin nuo kolme päivää takaisin. ;3; Esiintyjistä sanottakoon sen verran, että Pain oli suuri yllätys! Todella hyvä livebändi. Hypocrisy oli upea. Ihastuin heti. Ja tietenkin Turmion Kätilöt tuli nähtyä. Ja Kätilöthän oli tietenkin aivan upea Tuskassakin.

2. Konfirmaatio. Jäi ihan positiiviset tunnelmat tästäkin vaikka en ole uskovainen. Oli vain niin ihanaa sanoa hyvästit koko riparitouhulle. Rippileiri oli yksi kamalimmista kokemuksistani ikinä. Viikko lähes täydellistä yksinäisyyttä ja huoneessa istumista. Isoset olivat kyllä ihania! ♥

3. 24.-26.9. Tuon viikonlopun olin Helsingissä. Niin kovin erikoisen ja mukavan siitä teki muutama minuutti lauantai-iltana erään herrasmiehen seurassa. Voi että, pidän hänestä niin kovin paljon! Ikäväkin on. Ostin muuten tuolla reissulla neonpinkin alushameeni, joka on yksi lempivaatteistani! :3

2010 oli todellakin upea vuosi, jonka kunniaksi laitan tähän muutaman kuvan ko. vuodelta.



Tässä kuvassa kanssani on Euforia. Ihan alkuvuodesta otettu, minulla oli vielä silloin ruskeat hiukset :D



Stam1nan keikan jälkeen hehkeänä Nean kanssa :D Vieläkin ruskeilla hiuksilla mentiin. Kuva taitaa olla toukokuun alulta, ellen väärin muista.



Konfirmaatiostani, joka oli toukokuun lopulla. Nyt on jo mustat hiukset. Ai että, minulla on ikävä noita otsahiuksia!



Tuskasta kuvaa. Kuvassa exäni. Tykkään itse asiassa tästä kuvasta aika paljon. Ja nuo rastat... Kauneimmat hiukset mitä minulla on ikinä ollut.



Euforian konfirmaatiosta eri hieno kuva! Ehkä paras yhteiskuva mikä meistä on ikinä otettu. Oikeasti.





Jälleen kuvassa Euforia. :D Tyylikästä, eikö vain?



Kuvassa kanssani tällä kertaa Jani. Miikille kiitokset eri hienosta kuvasta!



Minä ja Nea ollaan tyylikkäitä akkoja, etenkin Verjnuarmun keikan jälkeen, kuten kuvasta näkyy. Grr. Tuon keikan jälkeen örisin minäkin, ääni oli _hieman paskana! :D



Tämä kuva onkin uudelta vuodelta. Meillä oli pienehköt naamiaiset ja päädyin lempivaihtoehtooni, huoraan. Ei mikään paras kuva, mutta omasta mielestäni näytinkin melko halvalta huoralta. Jeesh. Ja kyllä, minulla oli tekokynnet. Noilla ei vaan pysty mitenkään soittamaan selloa.

Tein myös uudenvuodenlupauksia! Lupaan laihduttaa muutaman kilon, kiinteyttää reisiäni sekä vatsaani sekä liikkua enemmän. En ole tyytyväinen painooni tällä hetkellä, olen lihonut viime vuoden aikana yllättävän paljon. Vain pari kiloa pois, sitten olen tyytyväinen.

Mutta hyvää vuotta 2011 kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti